De Bever en Welpen Disco

11 juli 2014.

Al jaren sluiten we bij de Be Pals het seizoen af met een spetterende Disco.Dit jaar hadden we een thema en dat was “Mexico”.Een heleboel kinderen kwamen in thema gekleed,zo zagen we heel veel sombrero’s en poncho’s,maar we zagen ook schitterende ju

rken en zelfs Pancho Villa en Speedy Gonzales waren aanwezig.
Dit jaar hadden we een kersverse DJ,namelijk onze verkenner Alex,oftewel DJ ALX ! Hij draaide ook verzoeknummers en dus waren er steeds een hoop kinderen op de dansvloer.
Om écht iedereen aan het dansen te krijgen deden we regelmatig een danswedstrijd waarbij je hele leuke prijsjes kon winnen.Bij de eerste dans moest je steeds iets dansend uitbeelden,maar ook de Macarena werd een groot succes.
Tussen de dansjes door kon je aan de bar wat drinken,een chippie eten of gewoon eens lekker buitensporig snoepen…..
Het hoogtepunt van de avond was de dansronde waarbij elke leeftijdsgroep liet zien hoe goed ze konden dansen.De spits werd afgebeten door twee Bevers van vijf jaar,zij hadden absoluut geen schroom en dansten zich zo naar een mooi prijsje.
Op speciaal verzoek van de Zonnestralen eindigden we deze Disco met de traditionele Limbo,waarbij in de laatste vijf seconden de laatste vijf kinderen zonder prijsje,toch nog in de prijzen vielen.

Met meer dan zestig kinderen in en om rond het clubhuis zetten we weer een mooie punt achter een waanzinnig seizoen.