De Dierendagopkomst.

04 oktober 2014.

De Dierendag-opkomst.

Nadat we ons allemaal hadden voorgesteld aan nieuwelingen Plamen en Temelko,gingen we met de hele horde naar het Nachtegaalplein.
Eerst deden we een spel met de rups,waarbij jullie zelf in de huid van de rups mochten kruipen en net als een rupsband vooruit ging.Dit was écht lachen geblazen.
Ook het spel met de slaperige wolf en de zeer actieve geitjes werd lekker fanatiek gespeeld.Iedereen wilde wel een keertje de wolf spelen en zo dus alle geitjes oppeuzelen…..
Lisetta deed vervolgens een spel dat al heel lang een Scoutingklassieker is en dat was “Ratten én Raven”.
Oh,oh,wat stonden jullie vaak op het verkeerde been als er eens iets anders werd opgenoemd,maar als jullie de tegenpartij mochten tikken,waren jullie razendsnel uit de startblokken.

Met Hindira kwam er gelukkig weer enige rust op het veld,want het potje Levende Dierengeluiden Memory was een spel waarbij degenen die hem waren,goed moesten kunnen luisteren.
De limonade en de koek deden we in het clubhuis en daarna werd er beschuit gefloten.De meesten hadden al moeite met gewoon fluiten,maar met een beschuitje in je mond ging het nog moeilijker.O,ja,en dan verzonnen jullie ook nog eens hele moeilijke liedjes om te raden.

Han sloot de middag met een toppertje af en dat was het springen als kangaroes met de skippyballen.
Uiteraard mocht je niet valsspelen,want dan moest je even stilstaan,én zo werd de eindstrijd écht superspannend.