De Grote Open Buren Dag

27 september 2014.

Terwijl om 13.00 uur al een enorme grote groep Scouts zich had verzameld bij de vlaggenmast,kwamen er toch nog steeds meer welpen,bevers,vrendjes en vriendinnetjes binnendruppelen.
Na het openen ontving ook iemand van Scouting Nederland al jullie speelgoed dat ingezameld was en daarna kon je met de overbekende Spellenkaart je dag vorm gaan geven.
Met de kaart kon je langs posten zoals het pannenkoeken bakken,het stoepkrijten,het springkussen,het sumoworstelen,het snoepsjoelen,het kampvuur,het knutselen en nog veel meer.
Met een volle kaart kon je weer een kadootje krijgen en dat was dus een mooie bonus.
Naast de leiding was er dit jaar ook een grote groep Explorers die bij de posten stond,ooit waren dit,net als jullie,fanatieke welpen.En nu mochten ze jullie helpen bij het kussengevecht,het blikgooien,het schmincken,enz.
De woudwachters waren met tien leden en net zoveel vriendjes en vriendinnetjes goed vertegenwoordigd en halverwege de middag kregen we dan ook te horen dat er sommige vriendjes en vriendinnetjes ook de volgende week willen komen.Erg kikke dus,toch,niet dan…..