Rikki Tiki Tavi stelt zijn vrienden voor

20 september 2014.

Deze razendsnelle mangoest kon natuurlijk niet al z’n vrienden voorstellen,maar hij kon wel meteen uittesten hoe goed jullie de dieren kenden.Dit deden we met een zeer grappige Ren Je Rot kwis die ook nog eens erg leerzaam was.
Daarna leerde Rikki ons hoe je weg kon lopen van je vijanden,namelijk door achteruit te lopen en hun in de ogen blijven kijkend.Je moest dan ook nog de obstakels ontwijken die achter je lagen,maar gelukkig hadden jullie een achteruitkijkspiegel…..
Bij ons derde spel was één welp steeds de gestreepte,maar dat kon je alleen zien aan een klein stukje plakband op je rug.Doe het maar na,bij iemand anders op de rug kijken terwijl je gelijk je rug moet afschermen.Het ging jullie heel goed af !
Dat de vrienden van Rikki ook hun eieren goed kunnen beschermen werd duidelijk met het vierde spel,waarbij jullie de dieren werden die een ei moesten overbrengen zonder dat het viel.
Na al deze actie gingen jullie fanatiek aan de slag met de volgende opdracht en dat was het tekenen of schilderen van een fantasiedier.Helaas konden we er maar twee fotograveren omdat de batterijen van het fototoestel opwaren,maar eigenlijk waren alle fantasiedieren het waard om op de site te staan.