Koken met Baloe.

15 november 2014

Koken met Baloe.

Van deze opkomst kreeg je een gigantische stoot energie !
We begonnen met een Afrikaans Dierenstratego dat werkelijk subliem werd gespeeld,we deden het dit keer eens niet in het bos,maar in de speeltuin én op een speeltoestel was je vrij.
Nu iedereen lekker was uitgeraasd konden de handen worden gewassen,want er moesten winterpenen worden geraspt en gesneden voor de wortelsoep.
Toen de soep aan het pruttelen ging,konden we beginnen aan de hamburgers,eerst sneden we de augurken en de uien en tomaten én we maakten de sla schoon.Daarna mochten jullie het gehakt kneden en er hamburgers van maken.Jullie maakten ook een saus van curry,mayo en gesnipperde uitjes.
De hamburgers konden meteen gebakken worden en dat mochten jullie helemaal zelf doen en in het kwartiertje daarna zag je iedereen lekker smullen van de Baloeburgers.
Om weer wat ruimte voor de soep te krjgen gingen we buiten Stuurboord/Bakboord spelen en jullie verzonnen zelf ook twee spelletjes.
Om kwart over vier konden we toen aan de soep die er dampend bij jullie inging,want hij was overheerlijk.De meeste welpen namen zelfs een tweede kom.