Het Villa Fiësta Weekend.

22 en 23 november 2014.

Het Villa Fiësta Weekend.

Ons weekend leek wel een reuzenachtbaan,want wat was het hartstikke gaaf en gezellig.
We vierden dit weekend zo’n beetje alle feestdagen van een heel jaar,inclusief jullie verjaardagen.
Na het Carnaval met een polonaise-stoelendans gingen we het bos in voor een superpotje Drie Is Teveel en daarna vierden we de eerste verjaardag met een spelletje Hupsen.

Voor het kampvuur gingen we weer in sprokkelmodus en verzamelden we een gigantische stapel brandhout.Daarna genoten jullie van het vrij spel en het werd weer feest bij de Kerstmaaltijd met herrlijke pizza’s en toetjes met zelfgeklopte slagroom.

Na het Kerstdiner klopten er drie Zwarte Pieten aan en die strooiden het hele clubhuis vol pepernoten,maar nog leuker was dat ze wilden meedoen met een spannend avondspel in een pikdonker bos.Je moest de verstopte Pieten vinden en er dan bij gaan zitten,en dat viel nog niet mee.

Om een uurtje of tien gingen we Oud en Nieuw vieren bij het kampvuur met sterretjes,vuurwerk en oliebollen op een stok.
Liedjes werden er vervolgens genoeg gezongen toen jullie je schoen gingen zetten.

De volgende ochtend waren jullie al supervroeg op om te kijken of er wat in de schoenen was gedaan en dat was zo.Naast een maf speeltje zat er ook chocola in jullie schoen en dat ging er goed in.

Nog voor het Paasontbijt waren jullie paaseieren aan het schilderen en paaskleurplaten aan het maken en toen kwam de grootste verrassing…..we gingen namelijk zwemmen in de Waterthor.De meesten van jullie kenden dit zwembad goed en waren dan ook heel blij met dit uitje.
Na twee uur stoeien,ballengooien,leiding beklimmen en duiken van de duikplanken kwam er weer een leuke verrassing,want we lunchten met broodjes kroket.

Als rustige afsluiter van het weekend mochten jullie Halloweentaartjes maken.Het was even wennen,maar toen jullie doorhadden hoe de fondant gekneed moest worden zagen we de mooiste creaties tevoorschijn komen.