De Sinterklaasopkomst.

29 november 2014.

De Sinterklaasopkomst.

De Pietenwoudwachters moesten bij het eerste spel proberen om ongemerkt een kadootje bij Sinterklaas in zijn schoen te doen.Een heerlijk sluipspel dus waarin iedereen een keertje uitblonk.Daarna moesten de Pieten het strooigoed uit het water redden en oefenden we het strooien tot op de milimeter precies.
Dat Pieten altijd fit moeten zijn oefenden we met een fantastische variant op het zaklopen,namelijk zaklopen de heuvel op.En ook het naar beneden rollen ging super.
Na de limonade gingen we heel vreemd touwtrekken,jullie hadden allemaal het touw vast,maar iedereen moest naar een eigen plek trekken.Je mocht maar één arm gebruiken,dus dat was nog moeilijker.
Als klap op de vuurpijl deden we een hindernis voor Zwarte Pieten,waarbij je moest ronddraaien,door hoepels moest en ook nog omhoog met een ladder.Uiteraard deed je dat met een zak kadootjes op de rug die je na afloop ook nog in een schoorsteen moest mikken.Echt Woudwachtersvertier dus.Bij het sluiten gingen jullie spontaan Sinterklaasliedjes en toen werd er ineens heel hard op de deur gebonkt en stond er een zak vol kadootjes voor de deur.