De Winnie de Poeh opkomst.

06 december 2014.

De Winnie de Poeh opkomst.

Hoevvel welpen kun je tikken als Iejoor en dan ook nog maar met één keer ademhalen en steeds IEJOOR,IEJOOR roepend.We deden dit tikspel met twee partijen en dat tikken viel nog niet mee.Al gauw hadden jullie door dat je je het beste op één welp kon concentreren en toen werd het echt spannend.En hoewel de partijen gelijk eindigden,toch waren ze helemaal door elkaar gehusseld.
Om te oefenen of wij ook Winnie uit een te klein hol konden trekken,deden we de leukste touwtrekcompetitie sinds jaren.Eerst mocht iedereen tegen een onverwachte tegenstander,daarna mocht je zelf iemand uitdagen en we eindigden met twee partijen tegen elkaar.
Nu we jullie lekker moe hadden gemaakt vonden we het wel tijd om berenmaskers te maken.Het voorbeeld vonden jullie maar zozo,dus binnen no-time verzonnen jullie zelf de mooiste creaties.
Nadat jullie de tafels hadden opgeruimd mochten jullie even lekker de speeltuin in,zodat wij alles klaar konden zetten voor de tweede helft van de middag.
Net als Winnie dronken we limonade en aten we er heerlijke crackertjes met honing bij.Iedereen vond het heerlijk en dat was echt kikke.
Daarna was Iejoor weer de pineut,want we gingen ezeltje prik doen.Echt heel gaaf,want jullie hadden nog eigenlijk de meeste lol in het sturen van degene die geblinddoekt was,of moeten we zeggen dat jullie het leuk vonden om de tegenpartij het bos in te sturen…..
Met een estafette met Kanga,Winnie,Konijn,Knorretje en Iejoor sloten we een heerlijke middag af waarbij we weer door de geluidsbarriëre gingen.