De Kerst-Bak opkomst.

20 december 2014.

De Kerst-Bak opkomst.

Omdat de Bananencake maar liefst 65 minuten de oven in moest,begonnen we meteen met het pletten van de bananen,daarna deden we de andere ingrediënten er allemaal bij en roerden we tot we een ons wogen.
Terwijl de cake in de oven stond gingen we meteen aan de slag met de chocolade-pindakoeken.Eerst moesten we mariakaakjes fijnmaken en daarna ook de pinda’s.Voor het zoet voegden we honing toe en vervolgens verstopen dit alles in een heerlijke laag chocola.Nu moest de koek alleen nog maar een half uurtje in de koelkast.
Omdat we ook nog gezelsschapsspelletjes wilden spelen leek het ons verstandig om jullie eerst lekker in de speeltuin te laten uitrazen en dat vonden jullie ook een prima idee,zeker toen er ook nog ballen bij kwamen.

Het tweede gedeelte van de Kerst-Bak opkomst vulden we met gezelsschapsspelletjes die je zelf met je groepje mocht uitkiezen.Het werd een gezellige boel met Jenga,Dierenkwartetten,Mikado “Speciaal”,Pinguin Paniek,Hongerige Kikkers,Boem Boem Ballon,enzovoort.
Om kwart over vier begonnen we eerst met een warm stuk bananencake en daarna mochten jullie de chocoladekoek eerlijk verdelen.
Na de sluiting kregen jullie ook nog allemaal een Kersthanger voor in je kerstboom mee.

Het was alweer de laatste opkomst van 2014,maar op 3 januari zien we jullie weer graag terug bij het schaatsen.