De Nieuwjaarsopkomst.

10 januari 2015.

De Nieuwjaarsopkomst.

Vandaag had Bas van de Speurders een Postenspel voor de hele groep verzonnen en hoewel het de uren hiervoor echt had gehoost,hadden we deze middag toch weer geluk en was het droog.
De woudwachters waren met twaalf welpen helemaal compleet vertegenwoordigd en je zou dus denken dat een groepsfoto moest lukken,maar helaas kunnen jullie geen seconde stilzitten dus stellen we de foto nog maar een keer uit.
De spelletjes daarentegen waren helemaal op jullie lijf geschreven,want je kon echt anderhalf uur lang alle ledematen bewegen die je had. Van balonnentrap tot trefbal en van vakken vullen tot het doolhof,alles vonden jullie leuk.
Vordaat we de maaltijd begonnen waren er nog wat kinderen die riepen dat ze het niet lusten,maar nadat iedereen de heerlijke boerenkool had geproefd,zagen we al gauw de meeste woudwachters voor een tweede portie gingen.