De LUCHT opkomst.

24 januari 2015.

De LUCHT opkomst.

Het eerste spel op de LUCHTopkomst was met Water,Land en Lucht.Je kreeg ieder om de beurt een minuut de tijd om je medewelpen door te laten draaien op het speelveld. Naast de normale commando’s hoorden we ook hele originele,zoals het commando “lantaarnpaal” waarbij bijna iedereen op het verkeerde been werd gezet.
Carlo kreeg de meeste welpen dol en daarna gingen we vliegtuigjes vouwen.Dit werd echt een groot succes,want naast de vijf voorbeelden die wij hadden meegenomen,verzonnen jullie zelf ook hele mooie vliegtuigen.Damiaan maakte er bijvoorbeeld één die zo uit de jaren veertig leek gevlogen en Floris maakte een vliegtuig met een kleiner vliegtuig op de rug.
Bij het derde spel dachten wij jullie te verrassen,maar jullie wisten allemaal meteen wat we gingen doen en dat was LAKENVOLLEYBAL.Het werd een gigantisch spannend potje waarbij de partijen om en om de leiding name met hele mooie vangballen én met zogenaamde “Fireballs” die
ontploften op de helft van de tegenstander.
Eigenlijk wilden jullie nog een potje doen,maar we wilden na de limonade ook nog graag wat proefjes met lucht doen.
Het eerste proefje was het overblazen van een ei,daarna draaiden we een glas water om waarbij het water in het glas bleef en tot slot bevochten jullie de luchtdruk die op een krant drukte en kreeg Destiny als enige welp een knikker draaiende aan de rand van een limonadebeker.

Het was een top-opkomst met als enige minpuntje dat we jullie nog steeds niet alleen in de speeltuin kunnen laten.