Tijd voor tijd.

07 februari 2015.

Tijd voor tijd opkomst.

Elke minuut telde bij deze tijdrovende opkomst……
Eerst moest je heel goed op je tellen passen want iedereen probeerde je horloge te stelen.Je mocht zelf ook proberen om dat te doen,maar dan wel met één hand in je zak en dat viel niet mee op het zeer glibberige veld.
Hierna deden we een tijdloos spel met de vleermuis en de motten.De vleermuis was geblinddoekt en moest alleen op het geluid de motten aftikken,maar gelukkig mochten die maar één keer bewegen.
Het haasje over tikkertje maakte jullie helemaal afgepeigerd en dat kwam goed uit,want nu was het tijd voor een spannend spel met een tikkende tijdbom.Iedereen mocht proberen om zoveel mogelijk arikelen aan te raken zonder te ontploffen en dat ging niet altijd goed.
Omdat het inmiddels heel hard regende besloten we om nog even binnen te blijven en lekker marschmellows te gaan roosteren.Voor sommigen was dat de eerste keer en dat werd dus lachen.Na enige tijd had echter iedereen heerlijk geroosterde marschmellows die perfect tussen twee kaakjes pasten.
We eindigden met een waanzinnige rit in een tijdmachine.Er waren welpen die werden teruggegooid in de tijd én er waren welpen die duizenden jaren de toekomst in schoten.