Opkomst met Shanti.

14 februari 2015.

Opkomst met Shanti.

Dit werd een opkomst zonder tikspelletjes,maar wel met behendigheidsspelletjes.Eerst moest je net als Shanti over een drassig modderpad lopen zonder natte voeten te krijgen.Dit deden we met blokken onder de voeten.Na een potje met teams deden we ook nog enkele wedstrijdjes van één tegen één en daarna moesten we net als Shanti op haar kleine,bewegelijke,broertje letten.Dit deden we na met omgekeerd touwtrekken en daar hadden wel zin in.
Na meer dan een uur in het bos te hebben gespeeld gingen we voor het volgende spel naar het clubhuis.We gingen namelijk net als Shanti boodschappen halen,maar Shanti mocht niets dubbel kopen.Het duurde even voordat jullie het spel doorhadden,maar na enkele minuten ging het ineens super !
Voordat we limonade dronken zongen we nog een liedje over een tante van Shanti en die tante heette Do.En als die tante vrolijk is dan doet die tante zo !
Iedereen verzon een leuke beweging voor de tante en daarna was het genieten van limo met twee koekies.
Floris kwam met het voorstel om even vrij spelen te krijgen en dat kwam goed uit,want dan kon de leiding de knutselspullen klaar zetten.
Jullie lachten ons eerst een beetje uit toen we zeiden dat we bloemen gingen maken,maar toen jullie doorhadden wat de bedoeling was ging iedereen lekker aan de slag en wilden jullie zelfs niet sluiten.