De Natuuropkomst.

21 februari 2015.

De Natuuropkomst.

Het werd een hele andere opkomst dan normaal,er waren geen tikspelletjes,geen renspelletjes en geen verstopspelletjes.Toch waren jullie van het begin af aan heel enthousiast,want we gingen wel op jacht naar pissenbedden en regenwormen.Vooral Joe had oog voor de kleine kriebelaars en de anderen volgden snel.
Na een half uurtje gingen we gips gieten,iedereen zocht mooie dingen uit de natuur en die werden vereeuwigd in een dikke laag gips.
Voor de limonade en pennywafels zochten we het clubhuis weer op en daarna kreeg iedereen een speciale koffer met heel veel vakjes,om natuurvondsten in te doen.Nadat alle koffers goed waren gevuld vonden jullie toch nog een heerlijk Woudwachtersspel uit.Jullie beklommen een heel hoog duin om er vervolgens keihard af te rennen of te rollen.
Écht kikke hoor.
Vandaag hadden we hulp van René en die vond het ook heel gezellig bij de Woudwachters.