De technische opkomst.

28 februari 2015.

Technische opkomst.

We begonnen met een grote wens van jullie en dat was het maken van een goede katapult.We moesten op zoek naar Y-vormige takken die net gesnoeid waren,of die we makkelijk konden afzagen.Maar uiteraard moest hij ook lekker in de hand liggen.
Daarna deden we het Kettingspel,waarbij één welp moest proberen om de zogenaamd onbreekbare ketting te breken.
De ketting werd gevormd door leiding en welpen die op de grond lagen met de armen ingehaakt.Op de gladde vloer van het Speurderslokaal werd het al gauw een waar spektakel.
Het volgende spel viel ook in goede aarde,want jullie mochten bouten en moeren in elkaar gaan zetten,met de moeilijkheid dat alle maten en soorten door elkaar lagen..
Het hoogtepunt van de middag was echter het Levende Angry Birds met de levensgrote katapult.Het was niet makkelijk om de dozen om te krijgen,maar het projectiel werd wel steeds keihard afgeschoten en Damiaan lukte het zelfs om de Knuffelbij door een gat in de doos te schieten.Hij won trouwens ook nog met elf punten.