De Ridder-opkomst.

28 maart 2015.

De Ridder-opkomst.

Dat ridders ook ontzettend snel kunnen lopen,bewezen jullie bij het eerste spel waarbij je steeds moest proberen de ridder vóór je te tikken.Pas na een dik kwartier werden er wat ridders moe en uiteindelijk wonnen Fanghong,Damiaan en Lars de Ridderrace.
Omdat een ridder ook moet kunnen speerwerpen gingen we het bos in op zoek naar mooie stokken om speren van te maken.Sommigen kozen een dikke tak,sommigen kozen een dunne tak,feit is dat na afwerking alle speren écht heel ver geworpen konden worden.
Na de limonade gingen we weer het bos in,maar nu om pionierpalen te trekken.Eerst moest er een touwverbinding worden gemaakt en als die niet losschoot mochten jullie de paal over de eindstreep trekken.
Tot slot van de opkomst mochten jullie riddermaskers maken die echt heel “cool” werden.