De Paasopkomst.

4 april 2015.

De Paasopkomst.

Na een koude regenachtige zaterdagochtend begon het na twaalf uur steeds mooier weer te worden en daar wisten de Woudwachters wel raad mee.
We begonnen met een maffe eierrace waarbij Esra sneller was dan de Paashaas zelf.Vooral met het ei voortbewegen met je hoofd hadden de meesten wat moeite,maar het ei op de lepel in de mond ( een klassieker ) ging beregoed en ook met het ei tussen je benen lopen ging gesmeerd.
De kippendans moest eerst even goed geleerd worden,maar toen iedereen wist hoe het moest,hadden jullie zelfs de leiding niet meer nodig.

Na al dat gespring en geren was het tijd voor wat rustigs,we deden een Paas-Jumbolino.Vooral als je drie keer achter elkaar hetzelfde getal had gegooid werd je daar wel eens gek van…..toch…..
Nu kwam er een spel wat jullie meteen bestempelden als SUPERGAAF.In het midden stond de Paashaas met een grote tas,daaromheen stond de tegenpartij én buiten de kring stonden de welpen die eieren in de grote tas mochten gooien.Jullie gooiden echt bijzonder goed,maar de tegenpartij kon ook punten scoren omdat de gemiste ballen die in hun vak kwamen voor hen waren.
Het eerste potje eindigde wonderbaarlijk in 47 – 47 en het tweede potje werd nipt gewonnen door de partij met de Paashaas.

Het laatste half uur van de opkomst was voor het traditionele eieren zoeken.Je kon grote eieren krijgen,veelgekleurde eieren met vulling én unigekleurde eitjes in puur,melk en wit.
Na afloop had iedereen een volle zak chocolade-eitjes en als bonus kreeg iedereen ook nog een pakje gave Paasstickers.

Het was een supergezellige opkomst met supergave Woudwachters.