De Duinenmars 2015.

11 april 2015.

De Duinenmars.

We hadden geen afzeggingen,maar helaas lieten toch twee Woudwachters het zo maar afweten.Degenen die er wel waren namen deel aan één van de natste Duinenmarsen van de laatste jaren,maar ze waren wel binnen een recordtijd binnen.
De eerste vijf kilometer liepen we met de wind in de rug en zelfs een bleek zonnetje,richting Duindorp.Na die eerste vijf kilometer wilden we pauze houden op het grote veld in de duinen.Toen we echter de eerste boterhammen uit wilden pakken begon het te stortregenen.
Nu hadden we wind tegen én regen en die voelde je tot op het bot.
Terug op het Duinenmarsterrein namen we daarom ook geen ijsje maar een lekker warm bakje patat.
Floris,Carlo,Duuk,Damiaan,Lars,Plamen,Temelko,Esra,Joe en Fanghong,jullie waren échte Scoutingbikkels !