De Strand opkomst.

13 juni 2015.

De strand-opkomst.

Bij het verzamelpunt verraste Joe ons met mooie strandballen,die bliezen we meteen op en namen ze mee naar het strand. Daar aangekomen bleek de wind zo sterk dat de ballen al snel richting Den Helder rolden…..
Gelukkig hadden we ook leuke spelletjes,zoals het badhanddoeken verwisselspel en de krabbenloop.Deze twee spelletjes kon je nog net doen in de zandstorm,maar daarna gingen we toch maar weer op pad naar de kikke speeltuin in de duinen.Temelko was trouwens de krab die bijna niet te verslaan was.
Jullie mochten eerst vrij spelen en er was keus uit een heleboel soorten drinken.De kabelbaan werd meteen goed gebruikt en jullie leken wel te vliegen op de schommel.
Wat ook leuk was,was de hut die jullie maakten in de zandbak.Daar gingen later ook andere kinderen in spelen.Na het vrij spel deden we een rupsbandwedstrijd en we deden een tijdrace over de grote rotsblokken.
Esra was het allersnelste over de rotsblokken,met Joe net achter hem.
Het was reuzegezellig en we vonden het ook heel leuk dat Destiny er weer was na een maandje afwezigheid.