De Fietsopkomst.

06 juni 2015.

De Fietsopkomst.

We begonnen onze Fietsopkomst met een leuke tocht naar de Bosjes van Pex. Jullie fietsten echt heel goed op de openbare weg en nu gingen we o.a. een parcours door de bosjes doen……maar eerst even de speeltuin ontdekken.
In de tussentijd dat jullie aan het spelen waren,hing de leiding plaatjes van verkeersborden in de speeltuin,die moest je dan gaan zoeken en je moest er ook de juiste betekenis bij vinden.
Hierna deden we het parcours,eerst over gras fietsen,dan met de fiets op de schouders over een heuveltje naar de slalom om de bomen.Dan een stukje asfalt en tot slot moest je om een gat heen fietsen en tussen de pilonnen een “sûr place” maken.Jullie vonden het zo leuk dat we maar liefst drie rondes deden.Bij het parcours was Floris de aller,allersnelste.
Na de limo en koekemannen deden we het spel met de fietsbanden,waarbij je de inktvis met de band over je eigen lijn moest trekken.Ook dit spel kon op jullie goedkeuring rekenen en Duuk was onverslaanbaar.
Na al deze actie mochten jullie met Loombandjes je fiets versieren en daarna fietsten we zingend weer terug naar het clubhuis.