Dagje Uit naar Drievliet.

27 juni 2015.

Dagje uit naar Drievliet.

Met het weer zat het vandaag wel snor en ook de Woudwachters hadden er vandaag zin in.Een onvervalst Dagje Uit naar het pretpark met onbegrensde mogelijkheden om over de kop te gaan en rond te draaien.
Al bij het lopen naar het centrale punt konden we jullie amper uit de attracties houden en na een korte uitleg stoven jullie dan ook in gezellige groepjes uiteen om écht overal in te gaan.Soms moest er een volwassene mee en daar waren Pauline en Hindira dan de aangewezen leiding voor,terwijl Bert en Han de kraaien en eenden weghielden van jullie lunchpakketjes.
Naast al de elektronische kurketrekkers waren jullie ook vaak te vinden op de klimmuur en in de piratenspeeltuin in de touwen,of jullie kwamen even uitpuffen bij het centrale punt bij het theater.
Om twee uur begon daar trouwens een leuke voorstelling waar de Woudwachters natuurlijk vooraan zaten en een uurtje later mocht iedereen een ijsje naar keuze uitzoeken.
We hebben vandaag ook geprobeerd om actiefoto’s te nemen,maar daar waren jullie veel te snel voor,zeker op de superglijbanen en de trampolines waren jullie niet in de zoeker te krijgen…..
Naast ons eigen onderdeel waren ook Scouting Katwijk en Scouting Poeldijk met hun hele groep aanwezig en samen met de watergroep veranderden we Drievliet in Scoutvliet.