De Welpen en Beverdisco.

Vrijdagavond 3 juli 2015.

De Welpen en Beverdisco in het thema : Duizend en één nachten….

Dit jaar waren jullie bijna niet van de dansvloer te slaan,ondanks de hittegolf die de geest uit de fles voor ons had geregeld.Prachtig aangekleed als oosterse prinsen deden jullie je beste “moves” op de set van DJALEX.
De eerste danswedstrijd was een combinatie van de gouwe ouwe “FREEZZZ” en het op een vliegend tapijt springen.Eigenlijk hadden we meer dan vijftig winnaars en winnaressen,maar toch lukte het de jury om 10 winnaars aan te wijzen.
Bij het tweede spel deden jullie je mooiste sluierdans en daarna zorgden Bruno Mars en Kenny G. voor volle dansvloeren.
Nu jullie opgewarmd waren kon Mieke jullie de Hoky Poky leren en deze dans werd echt met overgave gedanst door alle Aladins en Sheherezades.
Het één na laatste spel was in thema.Op twee grote vliegende tapijten hielden jullie zogenaamd twee geesten hoog,maar als je geraakt was door de geest was je helaas af.
De traditionele Limbo sloot ons dansfestijn af en nadat jullie allemaal nog een drankje en een zakje chips hadden genomen gingen jullie naar huis waar je uiteraard nog uren hebt zitten nagenieten als Babbelaar,Zonnestraal,Speurder of Woudwachter.