Rond de Raadsrots.

5 september 2015.

Rond de Raadsrots.

De Raadsrots ligt lekker centraal gelegen,maar aan één kant kom je er alleen maar door er in ganzenpas door het kreupelhout door te lopen.Dit deden jullie heel goed na en beide teams wonnen ieder een wedstrijd.Hierna gingen we net als echte wolvenwelpen het puurste jagerbal spelen dat er bestaat,namelijk uit het Welpenspelenboek.Vooral Esra,Joe en Sammy waren niet af te krijgen en daarom riepen we ze tot gezamelijke winnaars uit.
Na al dat geren waren julli behoorlijk moe en dus kwam het mooi uit dat de Sultan ook de Raadsrots had gevonden.
De Sultan had hele rare wensen en dan wilde hij ook nog dat jullie bepaalde letters niet gebruikten.Als je toch een verkeerde letter gebruikte kreeg je een streep op je gezicht.
Bij de limonade hadden we pennywafels en die gingen er goed in en daarna lieten we Akela en Raksha samen vissen…..ook jullie kregen allemaal een lijn met een vis er aan en om de beurt mocht een welp proberen deze van jullie af te pakken.De visvijver was een grote pan en met de deksel kon je de vissen klemzetten.Soms hadden jullie veel vissen gevangen,maar tilden jullie de deksel te snel op….en dan ontsnapten de vissen.
Na het vissen gingen we naar buiten voor een Krachtpatsersspel dat zijn weerga niet kent.Twee ploegen moesten elkaar uit een veld duwen…..maar met de ruggen tegen elkaar !!!!!
Het was een heerlijk spel dat alleen maar overtroffen kon worden door het koek eten met de dobbelsteen.Als je zes gooide moest je je eerst omkleden en daarna mocht je met mes en vork de ontbijtkoek oppeuzelen.Grote hilariteit natuurlijk als je net omgekleed was en iemand anders weer zes gooide…..