De Welpen Scout-In.

26 september 2015.

Welpen Scout-In.

Het eerste speel heette Lopende Band en werd door zeker één groepje heel goed uitgevoerd.Één kind lag op de anderen en als die dan gingen rollen ging de welp vanzelf voor uit.
Vandaag waren Rafael,Abel en Remi er voor het eerst bij en meteen bij het Levend Stratego genoten ze mee met dit spannende spel in de bossen.Na een uitgebreide uitleg snapten jullie het spel perfekt en gingen jullie zeer taktisch te werk.Bommen en Mineurs werden regelmatig geruild en de vlaggen werden bewaakt door de Maarschalken.
Na twee enerverende potjes gingen we het rustiger aandoen met Arabisch Liften en limonade met koek.
Nu volgde een puzzelestafette die je niet won als de puzzel klaar was,maar die gewonnen werd als de rebus op de puzzel gemaakt was !
Als uitsmijter hadden we een behendigheidsspel,met een heksenbezem moest je een fles over een parcours rollen én de fles moest altijd de grond raken.Jullie deden dit echt fantastisch,maar het moeilijkst was het om rond de pylon te komen.
Na de opkomst kregen jullie allemaal het boekje van de Grote Club Actie loten én waren er ook ouders die mee wilden helpen met de Lotenverkoop.
Succes hier mee !