Dierendag bij de Talaab Poel.

03 oktober 2015.

Dierendag bij de Talaab Poel.

Het wemelt bij de Talaab Poel soms van de rupsen en zoals jullie weten,lopen die op hun eigen merkwaardige manier.Dit deden we na met het eerste spel en soms leek het ook of jullie terplekke in vlinders veranderden.
Bij de poel lopen ook altijd wilde kippen en waar wilde kippen zijn ,zijn ook wilde hanen.Jullie vochten heel goed op één been tegenelkaar en leken echt op die haantjes…..hoewel Zaneta toch eigenlijk de meeste potjes won.
Na die spelletjes waren jullie wel toe aan wat rustigs en daarom gingen we een dierenschimmenspel maken.Naast de dieren wilden jullie ook graag monsters maken en die deden het écht heel goed achter het witte doek.

We deden ook een tikspel waar jullie heel enthousiast over waren.De tikkers waren een aap en een beer en de andere welpen hadden allemaal een kaartje met een plaatje of een praatje.Deze kaartjes konden je vrijkaart zijn als je getikt was,want als het plaatje bij het praatje werd gematched mocht je weer het spel in.
Na de limo mochten er steeds twee kinderen of leiding een Schimmenspel spelen en dat was echt heel grappig.
We wilden eigenlijk eindigen met Hollandse Leeuwen,maar door alle kiezelstenen op het door ons gekozen veld,werd het toch maar Annamaria Koekoek en dat vonden niet vervelend,vooral ook omdat het veld steeds smaller werd.