De Grote Club Actie.

10 oktober 2015.

De Grote Club Actie.

Nadat de ouders al een heleboel loten hadden verkocht voor ons,was het vandaag onze taak om de resterende loten te slijten.We namen de mooie route door de duinen naar Duindorp en daar gingen we aan de slag.
Binnen een uur waren we alle loten kwijt en dat kwam echt door jullie verkoopkunsten,want er waren die week al andere mensen langs de deuren geweest voor de Grote Club Actie. Dus een heleboel mensen kochten bij ons hun tweede lot.
Na de appelkoeken en de smarties hadden we nog drie kwartier de tijd om lekker in de duinen te spelen.Jullie wilden graag naar de duinpan waar je ook vanaf kon rollen en daar verzonnen jullie zelf een groots spel.
Als beloning voor de goede inzet mochten jullie ook allemaal een keer grabbelen.
Het was een superopkomst !