Insigne Kunstenaar.

24 oktober 2015.

Insigne Kunstenaar.

Voor dit leuke insigne waren er ook leuke opdrachten.We begonnen met een estafette Collage maken.Je moest 25 onderwerpen uit een stapel tijdschriften halen en daarbij leek de kat zich goed te hebben verstopt.
Hierna gingen we gipsmaskers maken.Je moest dit goed geconcentreerd doen,want anders zou je haar vast komen te zitten.Jullie volgden de instructies echter goed op en zodoende kreeg iedereen een mooi masker.
We hadden ook een speciaal Kunstenaars “Stuurboord/bakboord ” gemaakt,waarbij je van museum naar verfwinkel en van atelier naar expositie werd gestuurd.Ook werd hier heel veel verf bij geroerd en er werden ook sculpturen gebeeldhouwd.
Eigenlijk hadden we nu nog twee opdrachten,maar er was nog alleen maar tijd om een schilderij te maken.Deze waren echter zo mooi dat we jullie volgende week allemaal het insigne “Kunstenaar” kunnen uitreiken.