De Halloween-opkomst.

31 oktober 2015.

De Halloween-opkomst.

Op veler verzoek begonnen we de Halloween opkomst met een spannend smokkelspel.De Monsters,de Pompoenen,de Spinnen en de Spoken moesten op vier plaatsen in het bos kaartjes scoren. Dit keer kon je niet afgetikt worden,maar had elk groepje twee ballen om de tegenstanders af te gooien.Hierna gingen we Trick and Treat doen,maar dan met een Pinâta-heksenkop die gevuld was met Halloweensnoepjes.Sommigen sloegen zo hard dat de neus van de heks er af vloog en later het hele hoofd.
Met ieder een volle zak snoep konden we aan het volgende programma-onderdeel beginnen,het mummificeren. Vier groepjes maakten ieder een prachtige mummie met wc-papier en die zagen er écht heel mooi uit.
Toen we limonade gingen drinken hadden jullie het in eerste instantie niet door,maar de limonade kleurde al snel de tongen en lippen helemaal blauw en dat was een mooi teken om de “Weerwolven van Wakkerdam” te gaan spelen.Het eerste potje deden we met het licht aan en het tweede potje deden we met het licht uit en kaarsjes aan.Dat kaarsje was je leven en mocht dus niet uitgaan…..