De Baloetocht met de Minions.

7 november 2015.

De Baloetocht met de Minions.

Verschrikkelijke Ikke had er persoonlijk voor gezorgd dat het precies droog was op het moment dat we de Baloetocht gingen lopen.
De Ferguson,de St.Joris,de Haagse Hout,Rustenburg en de Be Pals/Pr.Julianagroep lieten eerst eens goed zien en horen dat ze gearriveerd waren en daarna maakten we vijf gemengde groepen die lekker herkenbaar zouden zijn met gekleurde petjes……Verschrikkelijke Ikke had er echter niet voor gezorgd dat de wind ging liggen en dus waaiden allen petjes na twee seconden al uit over het Westbroekpark.
Dat mocht de pret niet drukken want de Baloetocht was werkelijk fantastisch uitgezet en liep langs leuke paden,geheimzinnig bos,grote waters en hoge heuvels.
Onderweg deden we inhaalminion,drie stappen naar de veiligheid,een duizelloop en een minionsmokkelspel én we zagen de groepjes onderling goed samenwerken om de verschillende tochttechnieken te volbrengen.
Het enige minpuntje was dat de limonadepost pas aan het einde was,die moet de volgende keer toch écht halverwege staan want iedereen werd erg dorstig van de Baloetocht.
Na een grote gezamelijke sluiting kreeg iedereen de onwijs gave herinneringsbadge en toen mocht Verschrikkelijke Ikke voor verschrikkelijk weer zorgen…..