Broer Wolf en de WolvenSportDag.

14 november 2015.

Broer Wolf en de WolvenSportDag.

Ondanks de intocht van de Sint waren er vandaag toch 10 sportieve Woudwachters naar de opkomst gekomen.
We vertelden jullie eerst het programma voor de middag en zodoende was er al veel voorpret. Het eerste spel was om als een wolf,op vier poten,door het struikgewas te rennen.
Je moest wel laag blijven,anders zat je met je hoofd tussen het lint.Na een waanzinnig spannende competitie,hadden we de finale met Esra en Carlo,die Carlo uiteindelijk won.
Bij de tweede sport moest je je kracht laten zien als wolf,we gingen namelijk met vier welpen tegelijk touwtrekken.Jullie deden het heel sportief,want ook als je al gewonnen had moest je namelijk nog blijven doortrekken,zodat we er ook achter konden komen wie er tweede,derde en vierde werd.
Nu iedereen heerlijk met de krachten had gesmeten,konden we iets rustigers doen,we gingen namelijk speerwerpen met kaa de slang.De slang hield zich stokstijf en dan konden wij hem zo ver mogelijk weg gooien.Sommigen baalden wel als de staart verder lag,want we telden waar de kop was terechtgekomen……
Met een lekkere beker limonade en heel veel lekkere koekjes kletsen we de pauze gezellig voorbij en daarna was het tijd voor een teamsport en wel trefbal met achtervak.De drie potjes waren wolvenspannend en werden ook zeer sportief gespeeld,alhoewel de scheidsrechter het soms moest ontgelden.
Ons grote sluitstuk was een zakloopcompetitie met echt heel veel toffe potjes.De potjes die het meest opvielen waren die waarbij jullie precies gelijk opgingen in dezelfde tred.Leuke bijkomstigheid was dat de andere welpen steeds meehopten naast het veld.
Bij het sluiten had iedereen zijn of haar medaille natuurlijk dikverdiend.