De Jantje Beton Collecte 2016.

12 maart 2016.
De Jantje Beton Collecte.
De jaarlijkse Jantje Beton Collecte is goed voor ons jaarlijkse Dagje Uit en voor de jaarlijkse inspanning voor een goed doel…..en dit jaar viel het ook nog eens samen met de jaarlijkse actie van NL-Doet.
Esra had vandaag zijn vriendje Yesser meegenomen en het mooie was dat hij ons heel goed kon uitleggen hoe je het beste kon collecteren. Voor de zesde keer op rij gingen we naar het wijkje bij de van Boetzelaerlaan en dit keer waren de mensen erg vrijgevig, want de briefjes vlogen de bus in.
Onze complimenten voor hoe iedereen de mensen te woord stonden en zeker ook voor Esra en Temelko die dat ook nog eens in het engels deden. Hierdoor kregen we bijna bij elke deur wat in de bus.
Tussendoor smaakten de Wicky’s en Brinkies als een extra opbrengst en nadat we de bussen precies op tijd hadden ingeleverd mocht iedereen wat uit de grabbelkoffer verdienen met het grote lakenspel.

JantjeBeton03