Jungledieren ergeren zich niet.

2 april 2016
Jungledieren ergeren zich niet.
Ons eerste spel was om je rot te ergeren als je helemaal geen levens meer had, maar gelukkig waren de meesten van jullie zo slim om je laatste leven zo lang mogelijk te beschermen. Drie groepjes moesten proberen de kaartjes van elkaar af te pakken met als enige verdedigingsmiddel : HARD WEGLOPEN ! Het groene team was ijzersterk en daarom sloten blauw en oranje ook al snel een verbond, maar ook dat hield Carlo, Destiny, Yanghe en Brechtje niet tegen om als winnaars te eindigen.
Na dit spel liepen we een lekker stukje door het bos, totdat we ergens midden op een pad wel voetgangers konden gaan ergeren met ons GIBBON-spel. Één welp stond in de kring met uitgestrekte arm met daarop een bal. De andere welpen mochten nu proberen de bal eraf te gooien.
Soms werd er zeer goed gemikt en soms vloog de bal van de hand door een te snelle beweging.

Na al die actie was het nu tijd om écht te gaan scouten…..jullie kregen ieder een lijst met dingen je moest zoeken in het bos. Jullie begonnen eerst allemaal op een kluitje, maar al snel hadden jullie door dat je je het beste kon verspreiden en er werd zelfs in bomen geklommen.
De rode vrucht leek even onvindbaar, maar jullie vonden die uiteindelijk wel !

Terug in het clubhuis ergerden we jullie even door te wachten met de limonade, want eerst deden we nog een potje CHAPPIE BANNIE. Bij elke ronde kreeg je een spekkie meer in het bekkie en moest je CHAPPIE BANNIE zeggen. Brechtje en Esra waren hier niet in te verslaan.

Na dit smakelijke onsmakelijke spel vierden we de verjaardag van Sari met gespikkelde chocoladekoeken en daarna begon de MENS ERGER JE NIET competitie. Op drie tafels werd er twintig minuten fel gestreden om elkaars pionnen zoveel mogelijk eraf te gooien en dat ging natuurlijk met heel veel fanatiek geschreeuw gepaard.
En het is natuurlijk geen echte MENS ERGER JE NIET competitie als daarna niemand het eens was met de uitslag……

Ergerjeniet05