De wateropkomst

11 juni 2016.
De Wateropkomst.
Na een unieke installatie van Ben ging Hindira met jullie een geweldig Waterdoorgeefspel spelen waarbij jullie het totaal niet erg vonden als er eens een druppeltje op je uniform kwam…..
Je moest een beker over je hoofd leegschenken in de beker van degene die achter je stond. Dat ging best wel goed als je oplette, maar als je even was afgeleid stond je meteen onder een waterval.
Lisetta ging daarna met jullie liedjes gorgelen, eerst de bekende liedjes, maar daarna kwamen er liedjes uit de hitparade voorbij en heel prettig gegorgeld : K3 !
Bert mocht het derde spel uitleggen en dat was het Volleybal met waterballonnen. In vorige jaren deden we dit met natte lappen, maar dit vonden we extra spannend omdat je voor een gevangen ballon ook punten kreeg. Het was heerlijk om jullie zo lekker fanatiek mee te maken !
Toen de competitie was afgelopen volgde er nog een waterballonnengevecht met de overgebleven waterballonnen.
Na de limonade deden we Waterflesjemik waarbij we twee spelregels over het hoofd zagen, dus we gaan het zeker nog een keer spelen. Je moet namelijk altijd ACHTER je flesje staan en als je nog twee centimeter water in je flesje hebt, dan mogen we het flesje leeggooien als jij de bal aan het ophalen bent.
De knaller moest het ballenbadballetjes schieten worden, maar die verrekte balletjes bleven allemaal op hun plek liggen. Daarom besloten jullie maar om er gigantisch waterpistolengevecht van te maken, heerlijk !

Wateropkomst