Waterlanders

27 Augustus 2016.
Waterlanders.
Ja en toen begonnen alle onderdelen van de machtige Be Pals weer aan hun nieuwe seizoen, sterker nog, we hebben er sinds vrijdag een nieuwe onderdeel bij en dat is de Stam genaamd API, naar de berg.
Wat de Woudwachters betrof was een spectaculaire opening met twintig welpen natuurlijk fantastisch en dat terwijl er ook nog vier niet bij waren.
De hittegolf kon maar één soort programma goedpraten en dat was een Waterlander-programma.
Eerst mochten jullie om de beurt een bekertje water plat slaan bij je tegenstander en daarna maakten we heerlijke Trifles met verse aardbeien en mascarpone. Uiteraard gingen die eerst de koelkast in om nog lekkerder te worden.
In de tussentijd gingen we visjes vangen en dat ging prima totdat de haakjes loslieten.

Om het nieuwe seizoen extra gaaf te maken mocht iedereen daarna zijn of haar programma-ideetjes
kenbaar maken en daarna genoten we van de heerlijk koude Trifles.
In het nieuwe seizoen gaan we jullie ook af en toe verrassen met iets leuks uit de beroemdste scouting-survivalbanen. Deze week hingen er twee slacklines waar jullie wel raad mee wisten.

Als uitsmijter deden we een ouderwets watergevecht met waterpistolen die je daarna ook nog mee naar huis mocht nemen, dubbelfeest dus.

Volgende week nemen we afscheid van Valerie die naar het Phoenixvendel gaat en van Abel die naar de Bosgeuzen gaat. We nemen afscheid van ze met een lange groene zeepbaan dus neem allemaal een setje droge kleding mee.

Waterlanders