Alle dieren van de jungle

01 oktober 2016
Alle dieren van de jungle.
Vandaag begonnen we de opkomst met de installatie van Veer en Storm die al weken popelden om een echte Scout te worden. Uiteraard moesten ze eerst een opdracht doen en dit keer was dat het Kat en Muis spel in een huis met steeds verspringende muren.
Daarna deden we de installatie waarbij Veer en Storm in een muisstil lokaal hun belofte konden afleggen. Bij Veer deed Remi hem onze mooie groepsdas om, maar bij Storm hadden we een unicum, want zijn broertje Tijmen wilden graag bij Storm de das omdoen.
Bij het spel met het knuffelvangen hadden we dit keer Baloe in de hoofdrol en die vond het helemaal niet erg op het laken, want jullie lieten hem heel lang springen…..en stuiteren…..

Na de installatie gingen we met z’n allen het bos in naar de waterplaats waar alle dieren overdag komen drinken. Bij de waterplaats lagen echter ook de krokodillen en die werden wakker als de nacht viel. Bijna alle dieren werden getikt door de krokodillen, maar Duru, Veer en Temelko waren toch net iets te snel voor de krokodillen.

Vandaag waren Boris, Elia, Ilayla en Melisa er voor het eerst bij en daarom besloten we Stand In De Mand te gaan spelen zodat iedereen elkaars naam beter leerde kennen. We deden dit op het kleine grasveld zodat er altijd wel kans was om iem
and “misselijk “ te maken oftewel de bal door de benen te gooien.

Alle Dieren van de JungleOns limonademomentje deden we in de speeltuin waar Duncan, Ben en Thomas ons ook nog een verrasten met supergave
moppen, daarna gingen we Junglekaartjes maken. Deze kan je gebruiken om je kennis van het jungleboek te vergroten, maar je kan er ook een soort spel van maken zoals Thomas al deed.

Bij het sluiten mocht iedereen twee wilde dieren mee naar huis nemen en besloot ook Emma deze week om lid te worden van onze kikke groep.