Insigne Show. Deel 1.

12 november 2016.

Insigne SHOW, deel 1.

Eindelijk weer eens een hele opkomst in de weer voor een vaardigheisdinsigne en daar hadden jullie wel zin in. Om warm te draaien deden we het VerkleedHollandseLeeuwen waarbij je je al leeuw eerst moest verkleden om daarna de anderen te gaan proberen op te tillen. Het leuke was dat jullie meteen rollen aannamen en al op het speelveld toneel gingen spelen.Daarna kregen jullie de eerste opdracht en dat was een lied of rap maken mét bewegingen. Al gauw hadden de groepjes het hele clubhuis in beslag genomen, maar dat maakte niet uit want er was heel veel inspiratie. Na het oefenen liet ieder groepje het resultaat zien en elke liedje of rap kreeg een daverend applaus.Om de hersencellen weer fris te krijgen gingen we nu eerst een maf spel spelen waarbij vier welpen steeds een panty van elkaars hoofd moesten trekken, zonder de handen te gebruiken. Dit kon omdat de panty’s in het midden aan elkaar waren geknoopt.

 Opdracht 2 was het maken van een toneelstukje waarbij iedereen natuurlijk een leuke rol kreeg. Wederom werd ons clubhuis de Duinpan : clubhuis de Woudwachters en zagen we iedereen lekker bezig met het insigne.

Ook de toneelstukjes kregen een generale repetitie en eigenlijk was er maar één conclusie, de stukjes waren fantastisch.

 Volgende week mogen de ouders komen kijken en voeren we alles uit in verkleedkleding en met schminck. We kunnen dan ook uitkijken naar de installatie van Elia die vandaag besloot om ook een echte Scout te worden.

 P.S. De heerlijke speculaaskoeken waren deze opkomst gesponsord door de opa en oma van Ben.

dscf3910