De Pinâta-opkomst

5 november 2016.
De Pinâta-opkomst.
Lekker met een knuppel Pinâta’s slaan zodat de snoep in het rondvliegt, dat zagen de Woudwachters wel zitten vandaag. Voor dit festijn moest je echter wel een ticket winnen en dat ging alleen via een spannende Snoepspeurtocht.
Eerst volgden jullie een snoepspoor en dan kwam je op mooie plekken waar je echt moest spoorzoeken naar letters die een naam van een snoepsoort vormden. Tussendoor deden we ook opdrachten zoals Gummi-Pinquins vér spugen en dropveter eten. De drie speeltuinen die we onderweg tegenkwamen waren een extra bonus evenals de fraaie klimbomen van het Segbroekplantsoen.
De woorden BOTERBABBELAAR en KANEELSTOK hadden redelijk snel gevonden, maar voor het woord EETPAPIER moesten jullie meer moeite doen.
Hierna deden we trouwens een denkspel met het woord SNOEP dat Remi overtuigend won. Je moest SNOEP zeggen als er 7 in het getal voorkwam en dat lukte iedereen in het begin redelijk goed, totdat we vér in de zeventig waren…..daar hield alleen Remi zijn hoofd koel.
Het laatste woord WINEGUMS vonden jullie verstopt op een schoolplein en toen konden we Pinâta gaan meppen.
Het werd een heerlijke chaos waarna iedereen gelukkig met een zak snoep naar huis kon gaan.
Veer vierde vandaag trouwens ook zijn verjaardag met een heerlijke zak candybars.

dscf3895