Opkomst met Hathi

29 Oktober 2016.
Opkomst met Hathi.
We begonnen met de installatie van Boris én een heel leuk tikspel. Boris stond middenin een kring welpen en mocht dan een getal zeggen dat hij ging aftellen. Bij het laatste cijfer moest iedereen naar een veilige plek rennen om niet getikt te worden door Boris en als je getikt was, mocht je Boris meehelpen.
Na de installatie begon het programma met Hathi. Eerst voerden we de olifanten door pinda’s in hun bek te mikken en daarna kwamen twee groepen olifanten elkaar tegen in de rimboe. Maar geen van de beide groepen wilde opzij gaan, dus dat werd duwen. Iedereen mocht een keer proberen om door een muur van olifanten te komen en daarbij zagen we heel wat mooie technieken.
Daarna gingen we Hathi beklimmen om daarna van zijn slurf af te surfen. Dit deden we op het klimrek in de speeltuin dat inderdaad heel erg op Hathi leek. Het moeilijkste gedeelte was om bij de slurf te komen, maar dat ging jullie uiteindelijk toch erg goed af.

We dronken limonade bij de kampvuurkuil en daarna was het tijd voor het favoriete spel van Hathi :
Boter, Kaas en Eieren. Dit deden we in een simultaan waarbij Hathi een paar potjes won en sommige welpen weer wonnen van Hathi.
Opkomst met Hathi