Games-opkomst.

25 februari 2017
Games-opkomst.
We vertaalden vandaag video-games naar levensechte spelen en “Fireball” sloeg in als een bom want iedereen speelde het heerlijk fanatiek mee. Het gekke was dat we alle twee de potjes het meeste moeite hadden om de laatste drie te raken.
Ook het levend “Pacman” viel goed in de smaak en dat kwam natuurlijk ook doordat jullie meehielpen om het “Pacman”veld in te richten.
Met deze twee spelen vulden we een groot deel van de middag, , maar na een goede limoronde met megaveel koekjes was het tijd voor iets rustigers en dat was het race-evenement met de autootjes aan een touwtje. Wie het touwtje het snelst kon oprollen liet ook zijn/haar autootje het snelste rijden. Het leuke hierbij was natuurlijk ook dat iedereen elkaar hielp met het weer uitrollen van de touwtjes…..
Vandaag kregen we ook weer enkele inschrijfstrookjes voor het kamp terug. Volgende week willen we het graag van alle welpen weten !