Bandarlog opkomst.

4 maart 2017.
Bandarlog opkomst.
Op jullie speciale verzoek stond het Bandarlog volk voor de tweede keer dit seizoen op het programma. Eigenlijk heel logisch, want op apen raak je nooit uitgekeken.
Bij het eerste spel wilde een dikke slang heel veel apen verorberen en dat ging gepaard met een mooi lied én een ren spel.  Daarna gingen we elkaar na apen bij het spiegelbeeldspel. De echte aap moest proberen sneller te zijn dan zijn/haar spiegelbeeld bij het veroveren van een banaan.
Jullie werden steeds creatiever bij het in de maling nemen van je spiegelbeeld, maar toch waren sommige spiegelbeelden niet te foppen.
In de jungle verzamelen heel veel apen in oude ruïnes en het valt niet mee om daar altijd een plekje te veroveren. Met een paar potjes “ Muurtje Bouwen “ werd dat perfect nagedaan.
Na de limonade gingen spontaan een soort chocoladeliedje zingen met leuke bewegingen er bij en dat paste wonderwel bij ons apenprogramma, hierna luisterden jullie naar een heel eng apenverhaal waarbij Bagheera het gevecht aanging met een paar gemene apen.
Jullie konden deze gemene apen afleiden met bananen. We deden een heel maf spel waarbij je met z’n tweetjes zo snel mogelijk een banaaan moest opeten. Niet iedereen had hier zin in, maar degenen die wel meededen hadden een top tijd.