De voetbal en baseball opkomst.

18 maart 2017.
De voetbal en baseball-opkomst.
Met een bolderkar vol ballen, bats en pylonnen liepen we vrolijk en droog naar het veld bij het Nachtegaalplein. De Warming up bestond uit een potje Poortjesbal die razend spannend was en ook nog erg leuk.
Toen we echter klaar waren met het formeren van vier sportploegen, begon het te regenen en dat hield niet meer op. Toch bleven jullie enthousiast voetballen en emmercricket spelen. Dat emmercricket was dus de Scouting manier om baseball te spelen. Nadat we klaar waren met onze mini-competitie mocht iedereen zelf zijn/haar limonade maken en daarna liepen we weer terug naar het clubhuis.
Nu was het tijd voor een grote sportkwis en ook die ging hartstikke goed.
Na de kwis vierden we de verjaardag van Thomas en kregen jullie ook de uitslagen van de veldsporten te horen.
Ondanks de regenbuien was de opkomst géén uien !