De Pizza-opkomst.

25 maart 2017.
De Pizza-opkomst.
Bij het pizza-maken is het deeg écht heel belangrijk, het moet goed doorkneed worden en een tijdje rijzen. Dat kneden ging bij jullie heel goed en jullie zorgden er ook voor dat elk snippertje deeg werd gebruikt.
Tijdens het rijzen van het deeg gingen we frisbee-golf spelen waarbij je bij elke hole een pizza-ingrediënt tegenkwam. Na één rondje hadden jullie ook nog zin in een tweede ronde en die ging natuurlijk veel beter omdat iedereen warmgedraaid was.
Nu moesten we weer de handen wassen en konden we de pizza écht gaan maken. Eerst het deeg uitrollen over de bakplaten, dan besmeren met heerlijke italiaanse tomatensaus en tenslotte allerlei toppings op de pizza’s leggen.
Toen de pizza’s de oven ingingen was het opruimen en afwassen geblazen én na de limonade hadden we ook nog tijd voor het maffe spelletje “Pizzamonster”. Iemand vertelde dan een verhaal e als het woord “Pizzamonster”viel moest iedereen een sponsje pakken uit de kring. Voor één iemand was er echter geen sponsje en die moest dan verder vertellen. Samy, Storm, Jayden en Patricia vertelden prachtige verhalen waarbij ze ons ook vaak bij de neus namen door bijvoorbeeld “Pizzameneren” of iets dergelijks te zeggen.
Om kwart over vier kwamen de vier dampende pizza’s de oven uit en ging bijna iedereen smikkelen en smullen.
Het was een zeer geslaagde middag met heel veel lol !