Shere Khan en de tijgers.

1 april 2017.
Shere Khan en de tijgers.
Wie in het bezit is van “Tijgerogen” is voorlopig veilig voor Shere Khan. Maar hoe kom je aan die “Tijgerogen” ? De vindplaats van deze magische stenen staat op een schatkaart en deze schatkaart is te koop. Om aan geld te komen moest er echter fruit worden gezocht dat je dan weer kon verkopen.
Hindira, Patricia en Bert hadden alle drie een aparte Post en daar kon je tegen verschillende koersen je fruit kwijt. Je kon ook onderhandelen om meer geld te krijgen en dat deed je dan met uitdagingen zoals “Hoger/Lager”, Spijkerslaan of Knopen leggen. Dit ging echt heel goed, want soms verdubbelden jullie je geld.
Na een heel dik uur was er één groepje dat de schatkaart kon kopen. Helaas voor hun was het een puzzel die eerst nog in elkaar gezet moest worden en daarna werd het toch nog een aardige zoektocht.
De andere welpen speelden intussen een spel waarbij er getijgerd werd onder lijnen van elastiek door. Dit was soms wel komisch, want er raakten sommige welpen verstrikt in het elastiek.
Intussen waren de “Tijgerogen” gevonden en die werden nu verdeeld, waarbij aan iedereen werd gedacht.
Na de limonade deden we nog twee Tijgerspelen. We begonnen met de Koprolwisseltruc waarbij twee welpen steeds koprollend van plaats moesten wisselen. Omdat je nooit wist wanneer de leiding je naam ging noemen, werd het extra spannend.
Als prima afsluiter daagden we Shere Khan uit door hem zo dicht mogelijk te benaderen. Als hij echter vond dat het etenstijd was moest je gauw wegwezen !