De Duinenmars nummer 66.

8 april 2017.
De Duinenmars nummer 66.
We begonnen deze tocht met zestien Woudwachters, één vriendje, een broertje, een handjevol ouders en natuurlijk ook traditiegetrouw Fred, Hindira en Bert.
Het eerste gedeelte bracht wat verwarring omdat hij heel anders was dan voorgaande jaren, maar vanaf Hotel Atlantic ging het weer ouderwets door de duinen. Jullie hadden oog voor al het moois wat er te zien was, want daar attendeerden jullie ons wel op. De vele schepen op het water, de bunkers, en de mensen die hoog boven ons met een soort vlieger in de lucht vlogen.
Na zo’n 6 km. Konden we weer uitrusten op het grote veld bij de gigantische sneuvelheuvel. Na een boterhammetje en een plas gingen jullie dan ook weer massaal de berg op. Zelfs Bruce, het broertje van Logan, ging er op uit.
Op de terugweg kwamen we een heleboel fotogeniek vee tegen en ook veel Scouts van andere groepen. Jullie hebben echt als een tierelier gelopen, want we waren ruimschoots op tijd weer bij de finish. Na het maken van een hele geinige groepsfoto was het tijd voor een ijsje. Er was zelfs nog tijd om met de medailles op op het grote springkussen te gaan springen.
Het was weer een supergave Woudwachtersmiddag met heel veel bonussen.