De Installatie van Niels en Logan.

22 april 2017.
De Installatie van Niels en Logan.
Elke welp die bij de groep geïnstalleerd wordt moet altijd eerst meedoen met een maf spelletje. Dit keer werd het “De lakei en de Koning.” Daarbij moesten Niels en Logan als echte lakeien zorgen dat de Koning niet met zijn voeten de grond raakte. Het grappige was dat ze allebei via een omweg gingen en dat Niels net voor de finish Logan nog inhaalde…..
Daarna deden we het met z’n allen en dat was een prachtig gezicht.
Na de installatie deden we een spel met een giftige Draaktijger. Iedereen haakte de armen in elkaar en vormde een kring. In het midden lag de Draaktijger. Na het startsignaal mocht je de anderen tegen de Draaktijger trekken en dat viel nog niet mee. Het eerste potje was nog aftasten, maar daarna kregen jullie de smaak te pakken en werden jullie steeds acrobatischer in het ontwijken van de Draaktijger.
Omdat de leiding het volgende spel moest klaarzetten kregen jullie een kwartiertje vrij spel en daarbij kreeg de gevonden voetbal de hoofdrol.
Bij het volgende spel moest je met het zeer brosse spaghetti, bekertjes vervoeren naar een tafeltje, waar je dan ook nog met die spaghetti een hoge toren moest bouwen. Dat bouwen ging best wel goed, maar de wind wilde ook meespelen en blies beide torens snel om. Als oplossing maakten jullie muurtjes van welpen om de tafel. Een halve minuut voor het einde had tafel 1 nog de hoogste toren totdat die drommelse wind weer roet in het eten gooide…..