Dagje uit naar De Linnaeushof.

17 juni 2017.
Dagje uit naar De Linnaeushof.
Dit jaar besloten we om naar de grootste speeltuin van Europa te gaan en dat was een schot in de welbekende roos.
Na de aankomst waren jullie binnen enkele minuten opgelost in het park. We hadden duo’s gemaakt die elkaar niet uit het oog mochten verliezen en als duo kon je dan weer aanhaken bij een ander tweetal.
Uiteraard werd als eerste het piratenschip veroverd door de Be Pals, maar ook de touwbrug naar het Pirateneiland was al snel ons domein en daarna volgen al gauw de trampolines, de draaimolens en de waterfietsen. In de Linnaeushof kan je ook met een hoop attracties de lucht in, zo was de kabelbaan over het water natuurlijk supervet en ook de Flintstone-monorail zorgde voor een mooi luchtpanorama.
Toen ook nog de zon doorbrak kon het helemaal niet meer kapot, want nu kwamen de zwemspullen tevoorschijn en was de Waterspeelplaats al snel overspoeld door De Woudwachters.
Ook het winkeltje deed goede zaken, vooral door de verkoop van snoepdeodorantflesjes die de tongen voor de rest van de week blauw kleurden.
We hoorden ook enthousiaste verhalen over de maffe fietsjes en de hindernisbaan waarop je met met moeite overeind bleef.
Om drie uur kwamen we voor de eerste keer weer allemaal even bij elkaar om een ijsje te eten en daarna losten jullie weer op…..