Welpen Bever Disco Cruise.

30 juni 2017.
De Welpen/Bever Disco Cruise.
Het zomerkamp is dan wel de ultieme afsluiter van het Scoutingseizoen, maar op de tweede plaats staat zeker elk jaar weer onze superkikke Welpen/Bever Disco.
Het thema was dit jaar de Cruise en daar gingen we gelukkig niet de boot mee in. Terwijl DJ- Alex warm draaide en de bardames alles Cool hielden ontvingen Monique en Arianne iedereen bij de entree van onze Be Pals cruiser. Niet alleen de kapitein was welkom, ook de kok en de manager, de machinist en de partypeople. Naast de zeer deftige dames kwamen er ook piraten aan boord en allemaal hadden ze één ding gemeen…..ze konden allemaal hartstikke goed dansen.
We begonnen met de ultieme bootdans de Freeze, want probeer maar eens stil te staan op een boot met deining, daarna deden we een maffe versie van Shake It Off van Taylor Swift. Je moest dan steeds veranderen van Karate Kid tot Dolle Aap en van Houten Plank tot Kakmadame….
Tussendoor werd de bar zeer goed bezocht en konden de prijswinnaars op hun gemak de leukste prijsjes uitzoeken.
Op precies de helft van de Disco gingen de grote lichten weer aan, want het was tijd om te laten zien hoe mooi iedereen verkleed was. Iedereen nam de Catwalk op zijn/haar eigen unieke manier en eigenlijk vonden we iedereen fantastisch om te zien.
De Macarena is dan misschien een Gouwe Ouwe, jullie kenden hem bijna allemaal en op de dansvloer was dan ook geen centimeter onbenut.
Met 80 kinderen de Limbo dansen is andere koek, jullie dansten superlenig onder de Limbostok door en Lisetta zorgde er voor dat niemand zonder prijsje de boot af ging.
De leiding van de Speurders, Zonnestralen, Babbelaars en de Woudwachters wil jullie hartstikke bedanken voor een onvergetelijke avond !
Mieke, Jonna, Monique, Alex, Tanja, Quinten, Arianne, Lisa, Patricia, Hindira, Lisetta en Bert.