Opkomst in het Wilde Westen.

11 november 2017.
Opkomst in het Wilde Westen.
Het was een prima dag om de Bosjes van Poot eens grondig op z’n kop te zetten en daar dachten de Bosgeuzen en het Phoenixvendel hetzelfde over. En zo waren er drie onderdelen die elk met hun eigen spel heerlijk kris-kras door elkaar renden rond de sneuvelheuvel. Het was fantastisch.
Wij begonnen met 10 indianen in het Wilde Westen wat redelijk goed ging totdat er nog maar 4 tellen over waren. Daarna gingen jullie te paard de heuvel op en daarna de heuvel af. Soms leken jullie net Max Verstappen en maakten jullie prachtige inhaalmaneuvres in de binnenbocht.
Na twee spannende potjes gingen we naar de zandvlakte om zonnebloempitten te gaan spugen in een emmer. Dat leek makkelijk, maar was vooral erg leuk.
Bij de limonade hadden jullie wel een echte wildwest koek verdiend en die Knoppertjes gingen er dan ook goed in.
We eindigden met een spannend smokkelspel waarbij eerst de Cowboys het tegen de Indianen moesten opnemen en daarna de Indianen tegen de Cowboys…… De smokkelwaar bestond uit kleine schatkistjes waar jullie zelfs voor door het kreupelhout stoven en soms vast kwamen te zitten.
Ook Zeno vond het vandaag weer helemaal top bij ons en ook hij word binnenkort een echte Woudwachter.