Muziekopkomst bij de Bandarlog.

4 november 2017.
Muziekopkomst met de Bandarlog.
Bij het eerste spel moest je lintjes veroveren bij de andere welpen, op zich een makkelijke opdracht, totdat je ineens je goede hand in je broekzak moest doen en die lintjes alleen nog maar kon pakken met je “slechte” hand. Een zeer geslaagde opening van de middag dus.
Nu jullie allemaal leken uitgeraasd gingen we met drie groepjes beginnen aan het muzikale Ganzenbord. Alle kanten van het muziek maken kwam je tegen bij de opdrachten, van beschuit fluiten tot muziek maken met een ballon, van gekke geluiden maken met een appel in je mond tot het zingen van “Hondje Bingo” en van “Schipper mag ik overvaren” tot “De Zeppelin”.
De middag vloog voorbij en heel belangrijk daarbij was dat jullie het écht naar jullie zin leken te hebben.
We eindigden met het dansen van de “Tsjoe,Tsjoe,Wa,Wa”, de “Tante Rita”, de “Pinguindans” en een “Aram Sam Sam” uitvoering die van heel langzaam naar supersonisch eindigde.

Vandaag werden Niccolo en Daniele ook lid van ons kikke scoutingcluppie en Zeno was er vandaag voor de tweede keer.
Bij het sluiten kreeg iedereen ook het Openingslied in borstzakformaat, dan kun je dus thuis lekker oefenen.