De Halloween-opkomst.

28 oktober 2017.
De Halloween-opkomst.
Lars. Elia en Temelko waren vandaag onherkenbaar goed geschminckt en verkleed en ook Emma, Edda,Giovanni en Destiny zagen er monsterlijk eng uit. Gelukkig was het niet eng genoeg om nieuwelingen Zeno en Isadora af te schrikken.
Bij het eerste spel moest je als spook een kamer veroveren in het spookhuis en na een spannend haf uurtje spookduwen lukte alleen Jayden en Duuk dat.
Hierna deden we een ongekend maffe Heksendans, eerst ging de bezem rond in de kring en als de muziek stopte moest de heks die de bezem beet had een rondje rond de kring vliegen. Daarna veranderde de heks in een ijspilaar….
Het tweede uur van de opkomst werd supereng, want je mocht in je eentje door een heel eng spookhuis lopen. Er liepen spinnen rond, er zaten spoken op stoelen en overal zag je enge gezichten opdoemen waar je dus ook de slappe lach van kon krijgen.
Na al die koude rillingen gingen we vleermuizenspel spelen. Per groepje mocht je steeds een vleermuis pakken waar een opdracht op stond. Zo maakten we mummies, we deden een geurkim, aten spinnenpoten, zongen heksenliederen en kwamen in een spinnenweb terecht.
Ook verzonnen jullie griezeldansjes en maakten sommigen ook nog een maf appelmondje met marschmellowtandjes.
Deze opkomst zat boordevol schrikeffecten maar eindigde weer vertrouwd, tien minuten te laat en met een superharde : “HORDE. GOEDE JACHT !”.